Află care sunt tendinţele în materie de styling pentru bărbaţi

  • Bărbaţii sunt la fel de pretenţioşi ca şi femeile când merg să se tundă
  • Se poartă tunsorile Fade, Uppercut şi Pompadour
  • George, antrenor de fitness, cheltuie aproximativ 500 de lei pe lună la Barber Shop
388 afișări
Imaginea articolului Află care sunt tendinţele în materie de styling pentru bărbaţi

Află care sunt tendinţele în materie de styling pentru bărbaţi

Credeai că doar femeile sunt pretenţioase când vine vorba de felul în care arată? Ovidiu Ciobanu are 36 de ani, locuieşte în Iaşi şi de câţiva ani este proprietarul Hype Barber Shop. El îţi spune că bărbaţii sunt tot mai atenţi la cum arată. Mulţi vin săptămânal să-şi îngrijească frizura, dar şi barba. Cel mai mult se poartă tunsoarea Fade şi Uppercut. Barba continuă să rămână în trend şi are nevoie de multă îngrijire. Ovidiu foloseşte uleiuri speciale care hidratează pielea şi firul de păr.

George are 25 de ani şi este antrenor de fitness. Are mulţi urmăritori pe instagram şi youtube, unde face vloguri despre antrenamente. O tunsoare durează 40 de minute şi costă 40 de lei. Dacă vrei să-ţi dea o formă la barbă, mai plăteşti încă 30 de lei. George cheltuie aproximativ 500 de lei pe lună pentru aceste servicii.

George Miron, client: Mă ajută să am încredere în mine şi vin săptămânal. De obicei mă tund scurt pe părţi, dar vreau o nouă abordare. Vine iarna şi vreau mai lung sus. Şi barba e foarte importantă pentru mine. Aspectul fizic denotă şi caracterul nostru, cât de disciplinaţi suntem şi în alte activităţi. Este important, lumea cataloghează şi asteptul fizic.

Ovidiu Ciobanu, proprietar Hype Barbe Shop: Le dă un plus, le oferă siguranţă, încredere în sine. Tunsoarea scurtă nu se demodează niciodată. Mulţi clienţi preferă tunsorile pompadour, le orferă un plus de eleganţă. În faţă părul este mai mare şi spre spate e tot mai scurt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici