Află cum se poate descărca adeverinţa de vaccinare. Răspunsul CNCAV

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 prezintă cei şase paşi pentru descărcarea adeverinţei de vaccinare, dar şi cauzele eventualelor erori de descărcare.

5270 afișări
Imaginea articolului Află cum se poate descărca adeverinţa de vaccinare. Răspunsul CNCAV

Cum se poate descărca adeverinţa de vaccinare. Răspunsul CNCAV

Cei 6 paşi prezentaţi de CNCAV sunt:

  • Accesează site-ul: adulti.renv.ro
  • Apasă butonul roşu pentru obţinerea adeverinţei
  • Bifează cele două căsuţe privind prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Introduceţi CNP-ul/ Paşaportul-codul unic RENV şi numărul de telefon
  • Introduceţi codul de validare primit pe telefon
  • Descărcaţi adeverinţa electronică de vaccinare.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 precizează că adeverinţa nu poate fi descărcată din străinătate.

Trebuie să existe concordanţă între datele introduse la programare/RENV şi datele pe care le introduceţi pentru descărcarea adeverinţei, spune sursa citată.

În ce priveşte eventualele erori, acestea pot apărea din următoarele motive:

  • programarea s-a făcut de către angajator şi acesta nu a folosit numărul de telefon al persoanei programate la vaccinare, ci al instituţiei respective
  • persoana s-a programat singură pe platformă şi nu a introdus corect numărul de telefon sau a introdus alt număr de telefon decât cel pe care-l introduce acum la descărcărea adeverinţei
  • informaţiile au fost introduse direct în RENV de către registrator la nivelul centrului de vaccinare şi aceste date au fost greşit introduse.

„Descărcarea Adeverinţei electronice de vaccinare nu poate fi făcută dacă vreuna dintre cifre a fost greşită la introducerea celor două şiruri de numere (CNP, respectiv – număr de telefon). Informaţiile din platforma de programare se pot verifica/corecta doar de către persoanele autorizate; în cel mai scurt timp se va încerca preluarea acestor date în RENV”, precizează CNCAV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici