Aghiotantul premierului Emil Boc s-a căsătorit, avându-l ca naş pe şeful PDL Cluj, Daniel Buda - FOTO

Marius Buzea, consilier personal al premierului Emil Boc, s-a căsătorit sâmbătă, avându-l ca naş pe şeful PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, petrecerea fiind organizată la Palatul Snagov, unde invitaţi au fost atât şeful Guvernului, cât şi reprezentanţi ai Guvernului.

1422 afișări
Imaginea articolului Aghiotantul premierului Emil Boc s-a căsătorit, avându-l ca naş pe şeful PDL Cluj, Daniel Buda - FOTO

Aghiotantul premierului Emil Boc s-a căsătorit, avându-l ca naş pe şeful PDL Cluj, Daniel Buda (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ceremonia de la biserică însă, unde mirii au fost aşteptaţi cu un covor roşu şi porumbei albi, a fost una restrânsă.

Premierul Emil Boc, care a fost prezentat iniţial în presă ca naş, nu a participat nici la cununia civilă şi nici la ceremonia de la biserică.

Marius Buzea, şoferul lui Emil Boc la Partidul Democrat Liberal, a fost încadrat în ianuarie 2009, odată cu preluarea de către Boc a mandatului de prim-ministru, în postul de consilier personal la cabinetul premierului.

Boc a explicat atunci că are mare încredere în aghiotantul său, care îi pregăteşte vizitele din teritoriu şi relaţia cu diverse organizaţii de la care primeşte invitaţii şi care îi transportă documente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici