Aglomeraţie de început de weekend. Coloane de maşini spre staţiunile din Valea Prahovei

Coloane de maşini s-au format pe drumul către staţiunile din Valea Prahovei. Se circulă în coloană la Buşteni, dar şi între Posada şi Comarnic, cu 35-40 km/h.

372 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie de început de weekend. Coloane de maşini spre staţiunile din Valea Prahovei

Aglomeraţie de început de weekend FOTO Arhivă

La orele după-amiezii, vineri, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Braşov – Ploieşti, conform Infotrafic.

Traficul rutier este intens pe sensul Ploieşti către Braşov, în staţiunea Buşteni, fiind coloană în mişcare (35-40 km/h ), dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic valorile de trafic sunt crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Pe sensul către litoral al autostrăzii Soarelui circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, cu aproximativ 20 de autoturisme/minut, dar valorile de trafic sunt aşteptate să crească în orele următoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici