Aglomeraţie din nou pe Valea Prahovei pe sensul Braşov-Ploieşti

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 a început să se aglomereze, duminică, înainte de orele prânzului, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborâre dinspre munte s-a format o coloană de maşini care se întinde pe mai mulţi kilometri.

21 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie din nou pe Valea Prahovei pe sensul Braşov-Ploieşti

Aglomeraţie din nou pe Valea Prahovei pe sensul Braşov-Ploieşti

Sute de turişti care au petrecut Revelionul în staţiunile de la munte se îndreaptă, duminică, spre Ploieşti şi Bucureşti, astfel încât DN 1 s-a aglomerat din nou în zona Valea Prahovei.

Conform datelor furnizate de poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, în zona staţiunilor Buşteni şi Sinaia autovehiculele circulă în coloană pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, iar viteza de deplasare nu depăşeşte 40 de kilometri la oră.

La munte a nins, duminică dimineaţă, însă utilajele de deszăpezire au intervenit astfel încât pe carosabil nu este zăpadă. Pe sensul de urcare către munte traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.

Sâmbătă, începând cu ora 13.00, circulaţia rutieră a fost deviată de pe DN 1 pe DN 1 A, timp de câteva ore, din cauza aglomeraţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici