Aglomeraţie în staţiunile de pe Valea Prahovei, spre Bucureşti. Circulaţia se desfăşoară în coloane

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate duminică pe Valea Prahovei, în Buşteni şi Comarnic fiind formate coloane de maşini pe sensul de mers către Bucureşti.

443 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie în staţiunile de pe Valea Prahovei, spre Bucureşti. Circulaţia se desfăşoară în coloane

Aglomeraţie în staţiunile de pe Valea Prahovei, spre Bucureşti. Circulaţia se desfăşoară în coloane

Potrivit IPJ Prahova, duminică este trafic intens în continuare în zona montană de pe DN 1, pe direcţia către Bucureşti.

S-au format coloane de maşini de la limita cu judeţul Braşov, până în staţiunea Buşteni şi de la km 120 pe Posada, până în oraşul Comarnic.

În ambele zone poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici