FOTO&VIDEO Aglomeraţie la munte, pe pârtiile de schi. Turiştii s-au bucurat de ziua însorită, respectând regulile de distanţare

  • Mii de români s-au bucurat de o zi de schi la Cota 2000
  • E aglomerat, recunosc şi jandarmii montani
930 afișări
Imaginea articolului FOTO&VIDEO Aglomeraţie la munte, pe pârtiile de schi. Turiştii s-au bucurat de ziua însorită, respectând regulile de distanţare

Sursa FOTO: Facebook Cosmina Caruntu

Epidemia şi numărul de îmbolnăviri par să fie uitate la înălţime. Mai ales la Cota 2000, unde turiştii se bucură de o zi de schi ca în orice altă iarnă, iar imaginile curg pe reţele de socializare.

Toată lumea se laudă că a prins o zi de schi. E soare şi zăpada e numai bună. Dar şi aglomeraţia e pe măsură. După ce ieri s-au luat mai multe măsuri pentru a preveni infecţia cu noul coronavirus, astăzi pârtiile au fost din nou pline, iar la telescaun s-a stat la rând.

Andrei Dumitrache, comandantul Jandarmeriei Montane Prahova spune că cei prezenţi au reacţionat, totuşi, la măsurile impuse.

„E un flux ridicat de turişti, aglomerare mai mare de persoane în Valea Soarelui. Acţionăm pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi pentru respectarea măsurilor de prevenire a coronaviruslui, portul măştii, distanţare socială între turişti. Oamenii au fost receptivi, am avut un feedback pozitiv din partea lor, nu am avut probleme până în momentul de faţă. Deci, e ok, au înţeles situaţia şi timpul mai mare de aşteptare la telescaun”, explică Andrei Dumitrache.

În şedinţa CLSU de ieri în care s-au stabilt măsurile suplimentare s-a luat în discuţie şi solictarea ajutorului din partea armatei, în weekendurile viitoare. Andrei Dumitrache nu ştie dacă e nevoie sau nu, dar ei au suplimentat forţele din zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici