Aglomeraţie pe A1 şi DN1. Coloană de maşini între Nistoreşti şi Comarnic

Traficul este aglomerat, la ora transmiterii ştirii, pe A1 Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 36, la lucrările de la podul de peste râul Argeş, şi pe DN 1, între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către munte, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

88 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe A1 şi DN1. Coloană de maşini între Nistoreşti şi Comarnic

Aglomeraţie pe A1 şi DN1. Coloană de maşini între Nistoreşti şi Comarnic

"La această oră, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe două artere rutiere, respectiv A1 Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 36, la lucrările de la podul de peste râul Argeş, unde este instituită şi devierea circulaţiei pe cele două căi, formându-se o coloană de aproximativ 5 kilometri şi de asemenea pe DN 1, între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către munte, unde s-a format o coloană de autovehicule de 4 kilometri", anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii transmit că în rest nu sunt probleme privind valorile de trafic, se circulă bine pe majoritatea arterelor, traficul fiind fluent şi pe DN 7, în staţiunile de pe Valea Oltului, cât şi pe Autostrada Sorelui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici