Aglomeraţie pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, sensul către Capitală

Se înregistrează valori ridicate de trafic pe A1 Bucureşti-Piteşti, sensul spre Capitală, coloana de maşini începând de la kilometrul 25, potrivit poliţiştilor. În zona aglomerată au avut loc două accidente uşoare.

183 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, sensul către Capitală

Aglomeraţie pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, sensul către Capitală

Potrivit Poliţiei Române, aglomeraţia este cauzată de valorile mari de trafic.

În zona în care se circulă îngreunat au avut loc două accidente uşoare cu câte două maşini. Cauza accidentelor este nepăstrarea distanţei, maşinile fiind pe banda de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici