Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre Litoral. Coloane formate între Cernavodă şi Constanţa

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, sensul spre Litoral, iar între Cernavodă şi Constanţa s-au format coloane, potrivit Centrului Infotrafic.

170 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre Litoral. Coloane formate între Cernavodă şi Constanţa

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre Litoral. Coloane formate între Cernavodă şi Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Litoral, traficul este intens, iar între kilometrii 160 (Cernavodă) şi 212 (Constanţa), pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

De asemenea, este aglomeraţie şi pe Podul Cernavodă, deoarece se staţionează la Staţia de taxare de la Feteşti.

Pentru prevenirea unor accidente rutiere, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia la punctele de taxare sau în benzinariile din zonă, oamenii legii reamintesc faptul că tariful de tranzitare a podurilor de la Fetesşi şi Cernavodă poate fi plătit pe internet sau prin SMS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici