Aglomeraţie pe DN1, se circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti

Traficul pe Drumul Naţional 1 Ploieşti - Braşov este intens, duminică, pe tronsoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti circulându-se în coloană, cu maxim 40 de kilometri pe oră.

717 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN1, se circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti

Aglomeraţie pe DN1, se circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti - Braşov.

Pe tronsonoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti maşinile circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti, cu o viteză medie de 30 - 40 de kilometri pe oră.

Mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră se află pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici