Aglomeraţie pe Valea Prahovei. În zona staţiunilor montane plouă torenţial

Circulaţia pe DN1, Valea Prahovei, unde plouă torenţial, se desfăşoară cu dificultate, vineri, din cauza aglomeraţiei. S-au format cozi pe ambele sensuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

515 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei. În zona staţiunilor montane plouă torenţial

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. În zona staţiunilor montane plouă torenţial

Potrivit reprezentanţilor IJP Prahova, pe DN 1, în zona montană, este aglomeraţie pe ambele sensuri, coada de maşini spre Braşov fiind de aproximativ 4 kilometri.

„Pe direcţia către Bucureşti, coloana este trecută de kilometrul 138 limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, iar pe direcţia către Braşov, coloana începe din Sinaia, km. 122 Cergău. Între km. 126 - 130 este coloană în mişcare, viteza de deplasare fiind de 30 km/h”, arată sursa citată.

La munte plouă torenţial de la prânz.

Poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici