Aglomeraţie pe Valea Prahovei, pe drumul spre staţiunile montane

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie, sâmbătă, pe DN 1 Valea Prahovei, mulţi turişti fiind pe drum spre staţiunile montane.

1213 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei, pe drumul spre staţiunile montane

Potrivit ​Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Valea Prahovei, pe sensul de mers către Braşov.

Astfel, între Nistoreşti şi Comarnic, pe tronsonul kilometric 100-106 şi între Sinaia şi Buşteni, pe tronsonul kilometric 125-130, circulaţia se desfăşoară foarte greu..

Poliţiştii rutieri estimează că valorile de trafic se vor menţine ridicate pe tot parcursul zilei de sâmbătă, drept urmare recomandă şoferilor să circule cu mare atenţie, fără a efectua depăşiri riscante, să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizare.

De asemenea, sunt recomandate şi rute alternative de pe DN 1A: Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Braşov.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici