Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în zonele Comarnic şi Buşteni

Traficul rutier este aglomerat, duminică, pe Valea Prahovei, unde se circulă în coloană în zonele Comarnic şi Buşteni, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

471 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în zonele Comarnic şi Buşteni

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în zonele Comarnic şi Buşteni

"Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către munte, pe Valea Prahovei, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN1 Ploieşti – Braşov, în zona Comarnic (pe sensul de urcare) şi în Buşteni (pe ambele sensuri). Deplasarea se realizează pe unele segmente de drum în coloană, cu viteză redusă", anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe celelalte drumuri naţionale şi autostrăzi se circulă normal, nefiind semnalate probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici