Aglomeraţie pe Valea Prahovei, sensul spre staţiunile montane

Se circulă cu dificultate, vineri după-amaiza, pe Drumul Naţional 1 – Valea Prahovei, din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă spre staţiunile montane, anunţă Poliţia Română.

154 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei, sensul spre staţiunile montane

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, sensul spre staţiunile montane

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN1, între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers spre Capitală.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care dirijează circulaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici