Aglomeraţie pe Valea Prahovei: Trafic îngreunat între staţiunile Predeal şi Buşteni/ Se circulă în coloană pe ambele sensuri în Comarnic

Traficul rutier este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, deoarece foarte mulţi turişti se întorc de la munte. Poliţiştii recomandă folosirea rutei alternative DN1A.

319 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei: Trafic îngreunat între staţiunile Predeal şi Buşteni/ Se circulă în coloană pe ambele sensuri în Comarnic

Trafic aglomerat pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei

Potrivit Centrului Infotrafic, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, la această oră circulându-se în coloană între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti şi de asemenea în localitatea Comarnic, pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi ruta alternativă de pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu facă depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici