Agresiune sexuală între minori. Presupusul agresor are 11 ani

  • Mama unui băiat din judeţul Vrancea susţine că fiul ei a fost agresat sexual.
  • Cel acuzat are 11 ani.
  • A început o anchetă.
514 afișări
Imaginea articolului Agresiune sexuală între minori. Presupusul agresor are 11 ani

Agresiune sexuală între minori

Potrivit IPJ Vrancea, plângerea a fost primită joi seara de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti. Aceştia au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei, minor, a fost agresat sexual în urmă cu şase zile de către un alt băiat, în vârstă de 11 ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Victima a fost transportat la o unitate medicală, urmând să fie examinat din punct de vedere medico-legal.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi luării măsurilor legale ce se impun, precizează anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici