Agresor sexual arestat în Sectorul 5 al Capitalei

  • Un bărbat a fost arestat pentru investigaţii de agresiune sexuală.
  • Agresiunile au avut loc pe stradă sau în scări de bloc.
  • Agresorul este un actor care a apărut în mai multe spoturi publicitare.
835 afișări
Imaginea articolului Agresor sexual arestat în Sectorul 5 al Capitalei

Agresor sexual arestat în Sectorul 5 al Capitalei

În sectorul 5 al Capitalei un bărbat a fost arestat preventiv pentru viol şi tentavivă de viol. Pe stradă ori în scări de bloc, acesta a agresat sexual mai multe femei. Agresiunile s-au petrecut sub ameninţarea cuţitului.

Iniţial, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost aprobată de Judecătoria Sectorului 5 arestarea preventivă pentru 30 de zile cu începere de la data de 2 februarie 2021. S-a considerat nefondată cererea inculpatului pentru măsura preventivă a controlului judiciar, ori cea a arestului la domiciliu. Actorul a fost reţinut luni.

Prima plângere făcută către poliţie a fost pe 1 noiembrie, în jurul orei 23.30. poliţiştii Secţiei 18 au fost sesizaţi telefonic de un bărbat că prietena sa ce se deplasa către domiciliu a fost abordată de către un necunoscut. Femeia a fost împinsă între maşinile parcate şi violată sub ameninţarea unui obiect ascuţit.

A doua plângere din partea unei femei spune că pe 5 noiembrie, în jurul orei 21:30, a fost agresată fizic de un necunoscut şi sub ameninţarea unui siş acesta a încercat să o împingă pe un teren viran.

La o altă secţie de poliţie a fost sesizată de către o altă femei, la jumătatea lunii decembrie, o agresiune într-o scară de bloc din sectorul 4. Necunoscutul a intrat în lift cu aceasta şi tot sub ameninţarea cuţitului a încercat să întreţină raporturi sexuale. 

Cazurile au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5. Poliţia a suspectat pentru toate cazurile acelaşi bărbat. La domiciliul suspectului a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie. Au fost identificate şi ridicate mai multe probe incriminatorii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici