Agresorul din Capitală, care a tras cu un pistol cu bile, a fost reţinut de Poliţie

  • Un tânăr a ameninţat cu acte de violenţă două persoane în timp ce se aflau pe strada Ştefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile
  • În cursul zilei de sâmbătă agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa.
  • În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore,
771 afișări
Imaginea articolului Agresorul din Capitală, care a tras cu un  pistol cu bile, a fost reţinut de Poliţie

Agresorul din Capitală, care a tras cu un pistol cu bile, a fost reţinut de Poliţie

La data 5 septembrie, acesta a ameninţat cu acte de violenţă două persoane în timp ce se aflau pe strada Ştefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile şi provocându-i leziuni şi tulburând ordinea şi liniştea publică.

În cursul zilei de sâmbătă agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa. Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor şi s-a opus reţinerii, a fost necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, poliţiştii au reţinut săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanţa, unde acesta ar fi smuls, prin violenţă, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici