Ai carte, ai vaccin: Înscrierea la vaccinare şi plata taxelor locale se fac la biblioteca unui oraş din România

Bibliotecarii din oraşul Galaţi îi vor ajuta pe cetăţeni să utilizeze platforma online de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19. Tot bibliotecarii le vor arăta gălăţenilor cum funcţionează sistemul online de plată a taxelor şi impozitelor în cadrul unui proiect unic al bibliotecii.

1026 afișări
Imaginea articolului Ai carte, ai vaccin: Înscrierea la vaccinare şi plata taxelor locale se fac la biblioteca unui oraş din România

Inedit: Înscrierea la vaccinare şi plata taxelor locale se fac la biblioteca unui oraş

Angajaţii Bibliotecii V.A Urechia din Galaţi îi vor ajuta pe cetăţeni să-şi plătească taxele online şi să se înscrie pe platforma Rovaccinare. Este un proiect anunţat de Consiliul Judeţean Galaţi.

„Proiect unic la Biblioteca V.A Urechia. Bibliotecarii îi vor ajuta pe gălăţeni să utilizeze platforma online de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19 şi le vor arăta cum funcţionează sistemul online de plată a taxelor şi impozitelor. Cei care nu dispun de mijloacele tehnice, de conexiune la internet sau care au nevoie de ajutor pentru a folosi sistemele online #ROVACCINARE şi Ghişeul.ro pot apela cu încredere la sprijinul bibliotecarilor”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Reprezentanţii celei mai mari biblioteci din judeţul Galaţi îi vor ajuta pe cetăţeni să-şi deschidă conturi pe platformele online şi le vor oferi asistenţă la utilizare. Gălăţenii care doresc să beneficieze de aceste servicii trebuie să-şi facă programare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici