Air France a introdus, de luni, a patra cursă zilnică pe ruta Bucureşti - Paris

Air France a introdus de luni a patra cursă zilnică pe ruta Bucureşti - Paris, cu plecare la ora 11:55 din Bucureşti şi la 7:15 din Paris, facilitând astfel legăturile spre SUA şi Cuba, precum şi rutele de întoarcere din SUA, Canada, China, Japonia şi Singapore, a anunţat luni operatorul aerian.

269 afișări
Imaginea articolului Air France a introdus, de luni, a patra cursă zilnică pe ruta Bucureşti - Paris

Air France a introdus, de luni, a patra cursă zilnică pe ruta Bucureşti - Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilităţi de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondenţe europene şi intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez", se arată într-un comunicat al Air France.

Potrivit companiei, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York şi San Francisco vor avea ca timp de aşteptare minim 50 de minute şi maxim 2h şi 40minute, timp îmbunătăţit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar şi Atlanta, New York, Cincinnati şi Montreal, cu timp de aşteptare între 55 de minute şi 2h şi 45minute.

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franţa, cât şi în restul Europei şi în întreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.

Începând cu anul 2004, Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

În 2014, Air France şi KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.

Cele două companii aeriene oferă în prezent clienţilor acces la o reţea care acoperă 231 de destinaţii în aproape 100 de ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam-Schiphol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici