Air France va opera 17 zboruri săptămânale Bucureşti-Paris din iulie 2021

  • Compania Air France a anunţat marţi că din luna iulie va opera 17 zboruri săptămânale pe ruta Bucureşti-Paris.
  • Air France are în prezent de 8 curse pe săptămână între aeroportul Paris Charles de Gaulle şi aeroportul Bucureşti Henri Coandă.
  • Rute noi au fost anunţate şi de pe alte aeroporturi din Franţa.
193 afișări
Imaginea articolului Air France va opera 17 zboruri săptămânale Bucureşti-Paris din iulie 2021

Air France va opera 17 zboruri săptămânale Bucureşti-Paris din iulie 2021

Compania Air France a anunţat că, în contextul relaxării restricţiilor şi redeschiderii treptate a graniţelor, confirmă nu mai puţin de 80 de rute sezoniere, dintre care 22 sunt destinaţii noi.

Compania aeriană are în prezent de 8 curse pe săptămână între aeroportul Paris Charles de Gaulle şi aeroportul Bucureşti Henri Coandă, urmând ca frecvenţa zborurilor să crească succesiv la 15, respectiv 17, în perioada 5 iulie – 8 august 2021.

„Ruta aeriană Bucureşti - Paris este una dintre cele mai vechi şi longevive opţiuni de zbor pentru români. Am operat în perioada comunistă, în perioade instabile din punct de vedere economic şi am operat şi în timpul pandemiei. A venit însă vremea să creştem numărul de zboruri şi să depăşim operaţiunile <de avarie>. Comunitatea franceză de business, călători frecvenţi pe această rută, dar şi românii care lucrează şi studiază în Franţa, vor avea în această vară un număr sporit de opţiuni de zbor”, a declarat Razvan Răduţ, Country Sales Manager Air France KLM România şi Bulgaria.

Compania a anunţat că de pe Charles de Gaulle se va zbura din această vară şi spre Tangier şi Agadir (Maroc), Monastir (Tunisia), Valletta (Malta), Las Palmas (Insulele Canare, Spania), Corfu şi Rodos (Grecia) începând cu 5 iulie, iar de pe aeroportul Orly spre Bari (Italia) din 31 mai, spre Ibiza (Spania) şi Alger, din 28 iunie.

Rute noi au fost anunţate şi de pe alte aeroporturi din Franţa, precum cel din Marsilia, de unde se va zbura spre Catania (Italia) din 26 iunie şi spre Corfu (Grecia) din 19 iulie. De pe aeroportul din Nisa vor fi operate zboruri spre Londra şi Tunisia din 28 iunie. În total 39 de rute noi sunt programate pe orarul de zbor al diviziei mediu-curier a Air France, urmând ca zborurile long-curier să fie anunţate în curând.

Reprezentanţii companiei precizează că politica comercială a Air France a devenit mult mai flexibilă şi presupune schimbarea gratuită a datelor de călătorie, precum şi rambursarea integrală a banilor în cazul anulării ori oferirea unui voucher bonus în baza căruia pot fi achiziţionate bilete şi servicii pe alte destinaţii. Chiar şi acest voucher poate fi ulterior transformat în bani în cazul în care nu va fi folosit de către pasageri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici