Al doilea cutremur, luni, în Buzău. A avut loc la o adâncime de 140 km

Un cutremur slab cu magnitudinea de 3, pe Richter la adâncimea de 140 km a avut loc în zona seismică Vrancea, Buzău, luni la ora 21.17, potrivit Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

1403 afișări
Imaginea articolului Al doilea cutremur, luni, în Buzău. A avut loc la o adâncime de 140 km

Al doilea cutremur, luni, în Buzău. A avut loc la o adâncime de 140 km

Seismul s-a produs la ora 21.17.20, în judeţul Buzău, la adâncimea de 140km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70 km E de Braşov, 79 km NE de Ploieşti, 114 km S de Bacău, 120 km V de Brăila, 121 km V de Galaţi, 130 km N de Bucureşti, 152 km NE de Piteşti, 185 km E de Sibiu, 195 km N de Ruse, 195 km SV de Iaşi.

Este al doilea cutremur pe ziua de luni, după cel de la ora 12.34, care a avut magnitudinea de 3,5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
buzău,
cutremur,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici