Al treilea medic din Hunedoara răpus de COVID-19. Mesajul colegilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva

  • Un medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, infectat cu Sars Cov 2, a murit.
  • Este al treilea deces în judeţul Hunedoara în rândul medicilor.
1397 afișări
Imaginea articolului Al treilea medic din Hunedoara răpus de COVID-19. Mesajul colegilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva

„Colegii din secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva deplâng decesul colegei noastre dr. Moca Ileana Viorica (Sabina), răpusă prematur de nemilosul Covid-19, împotriva căruia s-a luptat alături de noi de la începutul pandemiei”, scriu medicii spitalului.

Doctorul a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara în 1985, spacializarea Medicină Generală. Ulterior a obţinut competenţă în planificare familială şi a lucrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva din 1996.

„A fost o colegă minunată, modestă şi amabilă cu toata lumea. Când spitalul a fost carantinat şi a fost nevoie să facem echipe de medici care să se ocupe de pacienţii internaţi cu această cumplită boală, Sabina a răspuns prezent, punând binele pacienţilor înaintea binelui propriu. Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom păstra mereu în memorie ca o bună colegă, veselă şi plină de viaţă”, este mesajul postat de colegii medicului.

Până la decesul acesteia, alţi doi medici din judeţul Hunedoara infectaţi cu noul coronavirus au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici