ALARMĂ falsă cu bombă la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti

Pirotehniştii au intervenit vineri, în prima zi de Crăciun, la Primăria Sectorului 2, după ce o persoană a sunat la numărul 112 şi a anunţat amplasarea unei bombe, după verificările făcute în clădire nefiind găsit niciun dispozitiv exploziv, potrivit unor surse din Poliţie.

1567 afișări
Imaginea articolului ALARMĂ falsă cu bombă la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti

ALARMĂ falsă cu bombă la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti

Persoana care a sunat la numărul de urgenţă, după ora 15.00, a spus doar că în clădirea Primăriei Sectorului 2, din zona Obor, ar fi amplasat un dispozitiv exploziv, autorităţile intervenind conform procedurilor.

Pirotehniştii au făcut verificări în sediul Primăriei Sectorului 2, la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi la Direcţia Evidenţa Persoanei şi Stare Civilă, iar poliţişti de la Secţia 8 au securizat zona.

În momentul în care echipele de intervenţie de la Serviciul Pirotehnic al Poliţiei Române au ajuns la sediul Primăriei Sectorului 2, în clădire erau doar paznicii.

În final, alerta s-a dovedit a fi falsă, iar din primele informaţii rezultă că apelul la 112 a fost făcut de pe o cartelă prepay. În acest caz se va face o anchetă pentru a se stabili identitatea persoanei care a sunat la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici