Video ALARMANT: Un urs s-a plimbat în voie prin zona locuită din Mediaş

Un urs s-a plimbat în voie prin municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, trecând, într- zonă locuită, printr-un parc şi pe lângă stadion. Poliţiştii şi jandarmii au reuşit să gonească animalul în pădure.

920 afișări

Şeful Poliţiei Locale Mediaş, Ilarie Sideraş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că ursul a fost zărit dimineaţă pe un trotuar, de către un echipaj care patrula prin oraş.

„Ursul a fost depistat de un echipaj de Poliţie Locală. Au fost anunţaţi şi jandarmii. Prima dată animalul s-a dus într-un parc de pe strada Baznei, la intrarea în oraş, apoi am mers pe malul Târnavei, a trecut Târnava prin apă, s-a întors pe partea cealaltă şi, undeva în zona stadionului municipal, pe o pasarelă, a intrat în pădure, deoarece era dirijat cu lumini spre ieşirea din oraş, să intre în pădure”, a spus Sideraş.

Ursul a fost zărit dimineaţă şi s-a plimbat prin oraş aproape o jumătate de oră, pe străzi locuite. Nu a produs pagube, fiind tot timpul dirijat din spate, spre pădure, de echipaje ale Poliţiei Locale şi Jandarmeriei Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici