Alba: Cinci persoane rănite, după ce un TIR s-a lovit de un microbuz, pe DN 7

Cinci persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe DN 7, în zona localităţii Vinţu de Jos, din judeţul Alba, după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz.

18 afișări
Imaginea articolului Alba: Cinci persoane rănite, după ce un TIR s-a lovit de un microbuz, pe DN 7

Alba: Cinci persoane rănite, după ce un TIR s-a lovit de un microbuz, pe DN 7 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

O fetiţă în vârstă de doi ani se află printre cele cinci persoane rănite în urma accidentului produs duminică dimineaţă pe DN 7, copilul suferind fracturi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a produs din cauza şoferului TIR-ului care nu a păstrat distanţă corespunzătoare în mers faţă de microbuzul care circula în faţa sa, iar în momentul în care acesta a încetinit pentru a intra pe un drum lateral a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, cinci persoane aflate în microbuz au fost rănite. Cel mai grav a fost rănită o fetiţă în vârstă de doi ani care a suferit fracturi de femur. O tânără în vârstă de 20 ani a suferit fracturi la umărul stâng.

De asemenea, alte trei persoane pasagere în microbuz, cu vârste între 23 şi 47 de ani, au fost rănite uşor.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de peste o oră şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici