Alba: Circulaţia pe DN 7, blocată în urma unui accident rutier, a fost reluată

Circulaţia pe DN 7, blocată duminică dimineaţă în zona localităţii Vinţu de Jos, din Alba, în urma coliziunii dintre un TIR şi un microbuz, a fost reluată, poliţiştii rutieri încercând, în prezent, să fluidizeze traficul.

24 afișări
Imaginea articolului Alba: Circulaţia pe DN 7, blocată în urma unui accident rutier, a fost reluată

Alba: Circulaţia pe DN 7, blocată în urma unui accident rutier, a fost reluată (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că circulaţia pe DN 7, în zona Vinţu de Jos, a fost deblocată după ce TIR-ul şi microbuzul implicate în accident au fost scoase în afara părţii carosabilului.

Traficul în zonă a fost blocat circa o oră şi jumătate.

Vasile Catargiu a spus că primele cercetări la faţa locului relevă faptul că accidentul s-a produs din cauza şoferului TIR-ului care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de microbuzul care circula în faţa sa, iar în momentul în care acesta a încetinit pentru a intra pe un drum lateral l-a izbit din spate.

Catargiu a spus că cinci persoane din microbuz au fost rănite, trei dintre acestea fiind în stare gravă.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate şoferii celor două autovehicule au suferit răni uşoare fiind transportaţi la Spitalul din Sebeş pentru a li se recolta probe biologice.
Oamenii din microbuz erau rude sau prieteni şi mergeau la iarbă verde în zona localităţii Pianu de Jos, printre răniţi aflându-se şi doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici