Alba: doi adulţi şi trei copii s-au rătăcit într-o zonă în care se află numeroşi urşi

Ei au fost salvaţi de jandarmi.

409 afișări
Imaginea articolului Alba: doi adulţi şi trei copii s-au rătăcit într-o zonă în care se află numeroşi urşi

Alba: doi adulţi şi trei copii s-au rătăcit într-o zonă în care se află numeroşi urşi

Cinci persoane, dintre care doi adulţi şi trei copii, toţi originari din judeţul Cluj, au avut nevoie de intervenţia jandarmilor deoarece s-au rătăcit. Incidentul a avut loc sâmbătă seara în judeţul Alba, în zona Cascadei Şipote Bedeleu, o regiune în care se află numeroşi urşi.

Turiştii au sunat la 112, iar jandarmii i-au găsit în aproximativ o oră. Cei cinci erau foarte obosiţi deoarece se aflau de multe ore pe munte.

„În urma verificărilor, a reieşit faptul că turiştii au parcat autoturismul în apropierea DN75 şi au plecat să parcurgă un traseu montan foarte dificil de parcurs în această perioadă a anului. Aceştia erau plecaţi de aproximativ 7 ore, iar în momentul în care şi-au dat seama că afară se întunecă, pe fondul oboselii accentuate, au cerut sprijin pentru a a se putea întoarce”, au anunţat jandarmii.

Turiştii au ajuns în siguranţă la baza muntelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turişti,
urşi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici