Alba: Doi morţi şi un rănit, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 1

Două persoane au murit, iar alta a fost grav rănită după ce un autobuz s-a ciocnit, marţi, cu un autoturism, pe DN 1, în zona localităţii Mirăslău, din judeţul Alba, traficul în zonă fiind blocat timp de aproape trei ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

133 afișări
Imaginea articolului Alba: Doi morţi şi un rănit, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 1

Alba: Doi morţi şi un rănit, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 1 (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe DN 1, în zona localităţii Mirăslău, din judeţul Alba, unde şoferul unui autobuz, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare cu remorcă şi s-a ciocnit cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 50 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, femeia aflată la volanul autoturismului şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, pasager pe scaunul din spate, au murit, iar un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager pe scaunul din faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spital.

Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă în acest caz, iar şoferul autobuzului este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Din cauza acestui accident, circulaţia pe DN 1, în zona localităţi Mirăslău, între Aiud şi Turda, a fost blocată timp de aproximativ trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici