Alba: O persoană a fost rănită după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7

Două TIR-uri s-au ciocnit, miercuri, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Sibişeni din judeţul Alba, şoferul unuia dintre autotrenuri fiind rănit, iar traficul este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, pe ambele sensuri.

30 afișări
Imaginea articolului Alba: O persoană a fost rănită după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7

Alba: O persoană a fost rănită după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7 (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că un accident s-a produs pe DN 7, în zona localităţii Sibişeni, iar în impact au fost mplicate două TIR-uri, unul fiind încărcat cu textile, iar al doilea fiind gol.

Prodan a spus că, potrivit primelor cercetări, şoferul unuia dintre cele două TIR-uri nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic şi, în momentul când autovehiculul care circula în faţa sa a frânat, a vrut să evite coliziunea cu acesta şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de un alt TIR.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, şoferul unuia dintre TIR-uri a fost rănit, fiind transportat la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 7, în zona localităţii Sibişeni, este blocat pe ambele sensuri.

"Traficul este blocat pentru cercetări şi până ce TIR-urile implicate în accident vor fi scoase în afara părţii carosabile. Noi încercăm să deviem traficul uşor prin Sibişeni", a spus Luminiţa Prodan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici