Alba: Un bărbat este cercetat pentru furtul unor componente de cale ferată

Un bărbat din judeţul Alba este cercetat de poliţişti pentru furt calificat, după ce a fost prins furând mai multe componente ale unei căi ferate pe care ulterior intenţiona să le vândă la fier vechi.

21 afișări
Imaginea articolului Alba: Un bărbat este cercetat pentru furtul unor componente de cale ferată

Alba: Un bărbat este cercetat pentru furtul unor componente de cale ferată (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Niculae P., în vârstă de 40 de ani, din Sebeş, a fost prins în flagrant, sâmbătă, de o patrulă de poliţişti şi jandarmi, după ce dezasamblase mai multe şuruburi şi plăci de susţinere a traverselor unei căi ferate industriale din municipiu.

Bărbatul intenţiona să vândă componentele căii ferate la fier vechi.

Acesta este cercetat pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici