Alec Baldwin protejează Terra. Tema din 2021 a Zilei Pământului este ”Generation Restoration”

  • Alec Baldwin şi ONU promovează hashtagul #GenerationRestoration.
  • Tema din 2021 a Zilei Pământului este „Restauraţi-ne Pământul”.
  • Ziua Pământului a fost serbată prima dată pe 22 aprilie 1970.
154 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin protejează Terra. Tema din 2021 a Zilei Pământului este ”Generation Restoration”

Alec Baldwin protejează Terra. Tema din 2021 a Zilei Pământului este „Restauraţi-ne Pământul”

De ziua Pământului, Programul de protejare a mediului de la ONU şi-a unit forţele cu Alec Baldwin ca să transmită un mesaj prin care vor să salveze planeta.

„Lumea noastră are nevoie de schimbare. Oamenii şi Pământul sunt la fel de sănătoşi ca ecosistemele de care depindem”, acestea sunt doar două dintre mesajele transmise de Baldwin şi ONU.

„De Ziua Pământului, hai să nu ne concentrăm pe lucrurile care ne despart. Hai mai bine să luăm în considerare asta. Dacă ne uităm la istoria Pământului, nu suntem decât o pocnitură din degete. Dar într-o perioadă scurtă de timp, am schimbat planeta”, a spus Alex Baldwin, actor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici