Alegeri locale: Ministerul de Interne, atent la cei care îşi schimbă reşedinţele

Ministerul Afacerilor Interne va verifica mai atent în perioada campaniei electorale situaţia persoanelor care fac solicitări pentru schimbarea reşedinţelor, în scopul evitării fraudelor, a anunţat vineri ministerul.

309 afișări
Imaginea articolului Alegeri locale: Ministerul de Interne, atent la cei care îşi schimbă reşedinţele

Alegeri locale: Ministerul de Interne, atent la cei care îşi schimbă reşedinţele (Imagine Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Structurile MAI vor avea în vedere, în această lună, dinamica solicitărilor de schimbare a reşedinţei persoanelor, pentru a preîntâmpina situaţiile fictive care au scopuri strict electorale. Aspecte de acest gen care vor prezenta interes pentru structurile de ordine publică vor fi verificate în teren", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Pentru campania electorală care a început vineri, MAI a mobilizat 50.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri.

La scrutinul din 5 iunie, românii pot vota la adresa de domiciliu sau cea de reşedinţă. Oficialii din minister au precizat pentru MEDIAFAX că în cazul persoanelor care au adresă de reşedinţă, votul se va face aici, locul unde stau efectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici