ALEGERI PARLAMENTARE: Două femei s-au bătut în faţa Secţiei de votare 80 din Voluntari

Două femei s-au păruit şi îmbrâncit, duminică, în faţa Secţiei de votare 80 din localitatea ilfoveană Voluntari în urma unei dispute privind opţiunile electorale, Poliţia anunţând ambulanţa după ce una dintre ele a suferit un puseu de tensiune.

169 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Două femei s-au bătut în faţa Secţiei de votare 80 din Voluntari

ALEGERI PARLAMENTARE: Două femei s-au bătut în faţa Secţiei de votare 80 din Voluntari (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Una dintre femei a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanţei Bucureşti Ilfov, a declarat duminică, agenţiei MEDIAFAX, directorul medical al Serviciului Ambulanţa Bucureşti-Ilfov (SABI), dr Cristian Grasu.

Femeia din cauza nervilor, în urma îmbrâncelilor şi a păruielilor, a suferit un puseu de tensiune, i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au chemat ambulanţa, susţin surse din Poliţie.

Femeia a primit îngrijiri medicale, refuzând să meargă la spital şi alegând să meargă acasă.

Duminică, până la transmiterea acesetei ştiri, echipajele SABI au fost solicitate şi au acordat îngrijiri medicale la secţiile de votare pentru nouă persoane. 

 

  

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici