ALERTĂ ANM Cod galben de ceaţă în opt judeţe ale ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă pentru opt judeţe ale ţării, valabile până la ora 09.00.

3308 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM Cod galben de ceaţă în opt judeţe ale ţării

ALERTĂ ANM Cod galben de ceaţă în opt judeţe ale ţării

Meteorologii avertizează că în judeţele Bihor, Timiş, Caraş-Severin, Arad, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi se semnalează ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

În judeţul Iaşi, este în vigoare un cod galben de polei.

"Circulaţia rutieră pe numeroase drumuri importante se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Fenomenul este prezent pe mai multe artere din judeţe precum Giurgiu, Călăraşi, Caraş-Severin, Arad sau Timiş. De asemenea, ceaţă densă este semnalată pe tronsonul kilometric 43 – 52 al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă)", potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici