Alertă ANM: Cod PORTOCALIU de ploi în Vrancea şi cod galben în alte zece judeţe

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi în judeţul Vrancea, duminică, până la ora 18, iar în alte zece judeţe, între care şi Bucureşti, este cod galben de precipitaţii până la ora 17.30.

8961 afișări
Imaginea articolului Alertă ANM: Cod PORTOCALIU de ploi în Vrancea şi cod galben în alte zece judeţe

Foto: Pixabay

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 18 este în vigoare o atenţionare cod portocaliu de ploi în judeţul Vrancea, fiind prognozate averse care vor cumula local 40 - 45 l/mp,intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice grindină de dimensiuni medii şi mici.

De asemenea, în judeţele Harghita, Vaslui, Bacău, Iaşi, Galaţi, Cluj, Bucureşti, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa este în vigoare atenţionarea cod galben de precipitaţii.

În aceste zone, aversele vor cumula 25-30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de dimensiuni mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici