ALERTĂ ANM de ploi şi intensificări ale vântului / Când intră în vigoare şi ce zone sunt afectate

Meteorologii au emis o informare de intensificări de vânt şi ploi moderate cantitativ, valabilă pentru majoritatea regiunilor ţării, începând de luni după-amiază, de la ora 17.00, până marţi, la ora 21.00, informează Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).Citeste ma

13580 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM de ploi şi intensificări ale vântului / Când intră în vigoare şi ce zone sunt afectate

ALERTĂ ANM: Intensificări ale vântului şi averse moderate, de luni după-amiază până marţi seara/

Conform sursei citate, în intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45...50 km/h, iar în Banat, Dobrogea şi la munte, pe arii restrânse, de peste 55...60 km/h.

În noaptea de luni spre marţi şi pe parcursul zilei de marţi, în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal şi la munte, vor fi şi intervale de timp cu averse, descărcări electrice şi posibil grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25...30 l/mp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici