Alerta cu bombă din Gara Constanţa s-a dovedit a fi falsă. Valiza suspectă, plină cu haine

Alerta cu bombă din Gara Constanţa s-a dovedit a fi o alarmă falsă, geamantanul suspect fiind plin cu haine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2139 afișări
Imaginea articolului Alerta cu bombă din Gara Constanţa s-a dovedit a fi falsă. Valiza suspectă, plină cu haine

Gara din Constanţa a fost evacuată după o alertă privind un bagaj suspect

Pirotehniştii au putut stabili cu aparatura din dotare că geamantanul nu conţinea explozivi şi, deschizându-l, au găsit înăuntru diverse articole de îmbrăcăminte.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de oamenii legii în zonă, au mai fost găsite două bagaje de mână, abandonate în apropierea unui grup sanitar.

Şi acestea conţineau haine şi fuseseră probabil uitate în momentul în care a fost evacuată gara.

Gara din Constanţa a fost evacuată după o alertă privind un bagaj suspect

Pirotehniştii şi poliţiştii constănţeni s-au sesizat, joi dimineaţă, după ce o alertă cu bombă a fost făcută la Gara din Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai multe echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, Pompierilor şi Ambulanţei s-au deplasat, joi dimineaţă, în Gara din Constanţa după ce un apel la 112 a anunţat, în jurul orei 10.00, existenţa unei valize suspecte în trenul 1581, sosit la ora 09.30 de la Bucureşti.

Întreaga zonă a fost împrejmuită şi evacuată, fiind oprit, la linia întâi, şi trenul de călători.

Pirotehniştii au început cercetarea la faţa locului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici