Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca. O angajată a fost confirmată pozitiv

O angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Atenţia asupra acestui caz a fost atrasă de către deputatul din Comisia de Sănătate, Emanuel Ungureanu.

7742 afișări
Imaginea articolului Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca. O angajată a fost confirmată pozitiv

Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca. O angajată a fost confirmată pozitiv

O angajată din Primăria Cluj-Napoca este infectată cu SARS-CoV-2. Cazul a fost semnalat de către deputatul Emanuel Ungureanu, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, marţi dimineaţa. 

„ATENŢIE! Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca! Azi dimineaţă am primit informaţii că un angajat din Direcţia Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus. Transmit public DSP (Direcţia de Sănătate Publică) Cluj îndemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică şi să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viaţa funcţionarilor din primăriei şi nici a cetăţenilor care intră în contact cu aceştia. Nu este loc de muşamalizare! Rog prefectura să se mobilizeze şi executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecţie a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moţilor din Cluj-Napoca, dar şi în alte spaţii administrative ale primăriei! Angajaţii primăriei sunt speriaţi, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacţie constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!”, a scris Ungureanu pentru MEDIAFAX.

                        

Surse din cadrul Primăriei au declarat, pentru MEDIAFAX, că informaţia se confirmă şi că este vorba despre o funcţionară. Aceasta este asimptomatică şi a cerut internarea în spital. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici