Alertă de securitate la Tribunalul Iaşi, unde un bărbat a anunţat amplasarea unui pachet suspect. Alerta de securitate a fost falsă

Un bărbat a anunţat IPJ Iaşi despre amplasarea unui pachet "posibil periculos" în sediul Tribunalului Iaşi, toate persoanele fiind evacuate din clădire pentru verificările necesare.

888 afișări
Imaginea articolului Alertă de securitate la Tribunalul Iaşi, unde un bărbat a anunţat amplasarea unui pachet suspect. Alerta de securitate a fost falsă

Alertă de securitate la Tribunalul Iaşi, unde un bărbat a anunţat amplasarea unui pachet suspect

UPDATE 12:00 -  Alerta cu bombă din Tribunalul Iaşi s-a dovedit a fi falsă, astfel că activitatea instanţelor şi circulaţia rutieră au fost reluate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, agent principal Anca Vijiac, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că alerta s-a dovedit falsă, astfel că activitatea instanţelor a fost reluată.

De asemenea, circulaţia rutieră în zona Tribunalului Iaşi se desfăşoară normal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi a afirmat că poliţiştii fac acum verificări pentru identificarea persoanei care a sunat la 112 şi a anunţat amplasarea unui pachet "posibil periculos" în sediul Tribunalului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, agent principal Anca Vijiac, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în jurul orei 9.45 un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că prietenul său a lăsat un pachet în sediul Tribunalului Iaşi.

Surrsa citată a spus că pachetul ar putea fi "periculos".

Poliţia s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a evacuat toate persoanele care se aflau în clădire.

Totodată, circulaţia rutieră în zona Tribunalului Iaşi a fost restricţionată.

Poliţiştii verifică acum dacă pachetul respectiv a fost într-adevăr lăsat în sediul Tribunalului Iaşi, precum şi conţinutul acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici