ALERTĂ emisă de meteorologi: Cod GALBEN în aproape jumătate din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, avertizări cod galben de ploi şi grindină pentru 18 judeţe din ţară.

21502 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ emisă de meteorologi: Cod GALBEN în aproape jumătate din ţară

ALERTĂ emisă de meteorologi: Cod GALBEN în aproape jumătate din ţară

Potrivit ANM, până la ora 15.30 este cod galben de ploi în judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Timiş, Mehedinţi, Vâlcea şi Gorj, iar până la ora 16.00 sunt sub avertizare judeţele Tulcea, Olt, Dolj şi Sibiu.

De asemenea, ploi şi grindină sunt semnalate şi în judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, până la ora 17.00.

În oraşele aflate sub avertizare cod galben se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse de ploaie ce vor cumula local 20-25 l/mp. Pot apărea şi scurte intensificări ale vântului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici