Femeia şi fiul ei de trei ani, rătăciţi în pădure, au fost găsiţi

Femeia de 40 de ani şi fiul ei de 3 ani, rătăciţi în pădurea din apropierea satului Zizin, judeţul Braşov, au fost găsiţi, luni, de poliţişti şi jandarmi. Cei doi sunt teferi, dar slăbiţi, după o noapte petrecută în pădure.

1690 afișări
Imaginea articolului Femeia şi fiul ei de trei ani, rătăciţi în pădure, au fost găsiţi

ALERTĂ în Braşov: Poliţiştii caută o femeie şi pe fiul ei de 3 ani, rătăciţi în pădure


Femeia şi fiul ei, care s-au rătăcit în apropierea pădurii din Zizin, au fost găsiţi.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, cele două persoane au fost găsite şi nu necesită îngrijiri medicale.

Cu toate acestea, ISU Braşov a direcţionat un echipaj medical care îi transportă la spital.

Femeia şi fiul ei au fost găsiţi pe un drum forestier în zona Valea Tinoasa.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Braşov, femeia în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său în vârstă de 3 ani şi 10 luni, au plecat la plimbare, prin pădure, duminică seara, şi nu s-au mai întors. Aceştia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, comuna Tărlungeni, împreună cu alţi membri ai familiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici