ALERTĂ în Neamţ: Poliţia caută un bărbat care şi-a înjunghiat toată familia

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Agapia, judeţul Neamţ, este căutat de poliţişti după ce şi-a înjunghiat atât soţia, cât şi pe cei doi socri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12146 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Neamţ: Poliţia caută un bărbat care şi-a înjunghiat toată familia

ALERTĂ în Neamţ: Poliţia caută un bărbat care şi-a înjunghiat toată familia

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ au declarat luni că au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Agapia şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia, dar şi pe cei doi socri.

"Potrivit sesizării primite, pe fondul unor conflicte mai vechi, un bărbat a înjunghiat trei persoane, respectiv soţia şi socrii lui. Ulterior, acesta a fugit, fiind căutat de poliţiştii nemţeni", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Robert Costan.

Conform acestuia, la scurt timp de la incident, victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate inţial la Spitalul din Târgu-Neamţ, de unde au fost transferate la Spitalul Judeţean Neamţ.

Au fost mobilizate trupe speciale pentru căutarea bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul era cercetat deja pentru un scandal provocat în urmă cu câteva zile.

"Deocamdată a fost întocmit un dosar penal pentru lovire, iar, în functie de leziunile suferite de victime, această încadrare poate fi modificată", a afirmat Robert Costan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici