Alertă la Ambasada Tunisiei, în urma unui colet suspect găsit în apropierea clădirii

O alertă a fost declanşată la Ambasada Tunisiei, miercuri, după ce un colet suspect a fost găsit de jandarmul care asigura paza, coletul fiind verificat de pirotehnişti, informează Poliţia Capitalei.

1459 afișări
Imaginea articolului Alertă la Ambasada Tunisiei, în urma unui colet suspect găsit în apropierea clădirii

Alertă la Ambasada Tunisiei, în urma unui colet suspect găsit în apropierea clădirii

Potrivit sursei citate, coletul suspect a fost depistat de jandarmul care asigura paza ambasadei.

Acesta a sesizat că în apropiere de locuinţa ambasadorului, unde este şi sediul ambasadei, se află o valiză uzată care este abandonată.

A fost sesizat Serviciul Pirotehnic din cadrul SRI, care la ora transmiterii ştirii se află la faţa locului, fiind trimise şi mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei.

Circulaţia pe stradă a fost oprită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici