Alertă la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Plicuri cu conţinut suspect

Ambasada Ucrainei din Bucureşti a primit două plicuri cu conţinut suspect.

513 afișări
Imaginea articolului Alertă la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Plicuri cu conţinut suspect

Alertă la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Plicuri cu conţinut suspect

UPDATE: Intervenţia echipelor SRI s-a finalizat.

„Plicurile au fost ridicate în vederea expertizării. În acest caz se colaborează cu toate instituţiile abilitate”, adaugă SRI.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi, marţi, că la sediul unei ambasade din Sectorul 1 au fost primite două plicuri ce ar avea un conţinut suspect.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru asigurarea zonei.

De asemenea, la faţa locului se deplasează echipe pirotehnice pentru efectuarea de verificări specifice.

„Echipele SRI s-au deplasat la Ambasada Ucrainei astăzi, în urma unui apel 112, prin care s-a precizat că au fost primite mai multe plicuri suspecte. Pirotehniştii au demarat procedura standard, pentru investigarea acestora. În urma controlului pirotehnic se va stabili dacă va fi nevoie ca acestea să fie ridicate şi transportate în siguranţă”, a informat SRI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici