ALERTĂ la munte: Elicopter SMURD, solicitat pentru salvarea unui turist care a căzut pe zăpadă

Elicopterul SMURD a fost solicitat, marţi, pentru a prelua un turist care a căzut pe zăpadă, în zona Fundul Caprei din Munţii Făgăraş.

468 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la munte: Elicopter SMURD, solicitat pentru salvarea unui turist care a căzut pe zăpadă

ALERTĂ la munte: Elicopter SMURD, solicitat pentru salvarea unui turist care a căzut pe zăpadă

Potrivit şefului Salvamont Sibiu, Adrian David, echipa mixtă de la Salvamont Sibiu si Salvamont Arges intervine pentru salvarea turistului accidentat după ce a căzut pe o bucată de zăpadă.

„Acesta prezintă un traumatism de membru inferior. Elicopterul SMURD Mureş este solicitat să acorde sprijin echipei terestre şi să evalueze victima cu troliul”, a spus David.

Accidentul s-a produs în zona Fundul Caprei din Munţii Făgăraş, la circa 200 de metri de accidentul suferit de un alt turist, sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici