Alertă la Spitalul de Psihiatrie Slatina. Pacienţii au fost evacuaţi din cauza unui miros suspect. FOTO

Mai mulţi pacienţi şi angajaţi au fost evacuaţi, joi, din Spitalul de Psihiatrie Slatina, după ce s-a sesizat existenţa unui miros suspect.

265 afișări
Imaginea articolului Alertă la Spitalul de Psihiatrie Slatina. Pacienţii au fost evacuaţi din cauza unui miros suspect. FOTO

Pacienţi evacuaţi din Spitalul de Psihiatrie Slatina, din cauza unui miros suspect. FOTO

Potrivit ISU Olt, sesizarea anunţa existenţa unui miros de gaze la Spitalul de Psihiatrie Slatina.

„Nu am confirmarea că este vorba de gaze. Echipajul CBRN face măsurătorile specifice în incinta spitalului. Au fost anunţaţi reprezentanţii de la gaze”, au spus reprezentanţii ISU Olt.

Preventiv au fost evacuaţi 14 pacienţi şi două cadre medicale de la parter şi etajul 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
evacuare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici