Video Alertă la Timişoara. 12 persoane au fugit dintr-un centru de carantină

  • Mai multe echipaje de la Politie şi Jandarmerie au desfăşurat o amplă acţiune de căutare a 12 persoane, fugite dintr-un centru de carantină, la Timişoara
  • 10 dintre fugari au fost aduşi în containerele de la Padurea Verde marţi după ce au fost gasiţi rătăcind prin Timişoara
  • Anchetatorii bănuiesc că fugarii ar fi fost preluaţi de o maşină imediat ce au ieşit din centru. Când vor fi prinşi, celor 12 fugari li se vor întocmi dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi se vor întoarce în carantină
845 afișări

Mai multe echipaje de la Politie şi Jandarmerie au desfăşurat o amplă acţiune de căutare a 12 persoane, fugite dintr-un centru de carantină aflat la Pădurea Verde.

Este vorba despre cetăţeni străini din Turcia, Libia, Maroc şi Algeria. Străinii, cu vârste cuprinse între 21 si 46 de ani, au reuşit să fugă pe sub gardul care imprejmuieşte centrul de carantină. 10 dintre fugari au fost aduşi în containerele de la Padurea Verde marţi după ce au fost gasiţi rătăcind prin Timişoara. Ceilalţi doi urmau să iasă din izolare săptămâna viitoare. Zeci de poliţişti şi jandarmi îi caută acum pe fugari prin pădure, cu ajutorul câinilor de urmă.

„Nu sunt violenti, nu au fost sunt violente. Au fost pasnici. Nu a fost niciun indiciu ca ar exista posibilitatea ca acestia sa iasa din centru si sa plece”, spune Cristian Marc, purtator de cuvant IJJ Timis.

Anchetatorii bănuiesc că fugarii ar fi fost preluaţi de o maşină imediat ce au ieşit din centru. Când vor fi prinşi, celor 12 fugari li se vor întocmi dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi se vor întoarce în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici