ALERTĂ la Timişoara: Un bărbat căutat pentru furt a scăpat în momentul încătuşării, după o urmărire ca în filme. Un poliţist, rănit

Un bărbat bănuit de mai multe furturi a fost prins, joi, de poliţişti, după ce l-au urmărit în trafic, însă acesta, ajutat de alte persoane, a scăpat în momentul încătuşării, un poliţist fiind rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1553 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Timişoara: Un bărbat căutat pentru furt a scăpat în momentul încătuşării, după o urmărire ca în filme. Un poliţist, rănit

Alertă la Timişoara: Un bărbat bănuit de mai multe furturi, căutat după ce a scăpat în momentul încătuşării. Un poliţist a rănit

În jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au depistat în trafic un autoturism şi, pentru că existau informaţii că în interiorul acestuia se afla un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, oamenii legii au încercat să îl oprească.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul autoturismului acroşând trei autoturisme parcate. În momentul încătuşării bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit”, au transmis, joi, poliţiştii din Timişoara.

Persoanele implicate în a-i asigura scăparea bărbatului acuzat de furt se pare că s-au ascuns într-un imobil, unde, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un pistol cu gloanţe de cauciuc, însă cei în cauză nu au fost depistaţi.

La activităţi a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, în vederea depistării persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale faţă de acestea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici